PERSONDATAPOLICY

Insamling av persondata
Babydeepsleeps insamling och hantering av persondata vill ske i överenstämmelse med personuppgiftslagen. Vi eftersträvar skydd av personlig information, i samband med inköp hos oss. Dina data sparas i 5 år hos BABYDEEPSLEEP ApS beräknat från utgången av det räkenskapsåret, då köp har genomförts. Dessutom sparas data kring vilka produkter, du köpt. Detta sker enligt bokföringslagen §10. Vi förmedlar, säljer eller utbyter aldrig dina personliga uppgifter till tredje part i marknadsföringssyfte. Information vidareges endast till tredje part i samband med fysisk leverans. Övrig information används för att hålla dig uppdaterat kring nödvändig leveransinformation. Du kontaktas endast av oss i samband med ditt köp.
Vid kortköp samarbetar vi med erkänt och auktoriserat betalningsförmedlare, som hjälper oss att kontrollera betalkortets giltighet. Vår betalningsförmedlare hanterar dina kortuppgifter i överensstämmelse med säkerhetsstandard PCI DSS. All information krypteras vid överföring. Detta innebär att informationen skickas via en säker förbindelse och dina personuppgifter kan inte läsas av utomstående.

IP-adress
För att hämta en webbsida på internet måste din browser skicka information om din internetuppkopplings IP-adress till servern, varifrån webbsidan hämtas. På så sätt vill tyngdeposen.dk i samband med att du besöker vår hemsida få information om din IP-adress

Cookies
En cookie är en liten textfil, som lagras i din dator eller mobilenhet, varifrån information hämtas vid efterföljande besök. Vi använder cookies för att effektivisera ditt besök vid bl. a. att insamla statistik i form av analysverktyg. Vi använder inte cookies till att lagra personinformation eller till att vidareförmedla information till tredje part.

Links
Denna webbplats kan innehålla länkar till andra hemsidor, som ligger utom vår kontroll. Vi kan inte ta ansvar för din integritet eller för innehållet på dessa webbsidor. Länkar erbjuds våra besökare för att underlätta sökande efter ytterligare information på specifika områden.

Upphovsrätt
Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddad och tillhör BABYDEEPSLEEP ApS.