HANDELSBETINGELSER

BABYDEEPSLEEP ApS ejer og driver tyngdeposen.dk og er registreret med CVR nr. 37333697. Vores kontor og lager er beliggende på Tingstedet 90, 8220 Brabrand, Danmark.

At handle med os skal være en tryg oplevelse.
Nedenstående handelsbetingelser er gældende ved køb på tyngdeposen.dk.
Du er ALTID velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Betalingsmuligheder

✓ Du kan betale med Klarna, VISA, Mastercard og Paypal.
✓ Alle priser er inkl. moms, told og gebyrer.
✓ Der tages forbehold for udsolgte varer. tastefejl, etc.
✓ Beløbet bliver først trukket, når din ordre er afsendt, og du vil modtage en faktura på mail.
✓ Du skal være min. 18 år for at handle.

Levering

Vi sender ordrer hver dag kl. 12. Du modtager de nødvendige leveringsinformationer inkl. tracking nummer på mail. Når ordren er sendt, kan du kan ikke fortryde ved at nægte afhentning/levering.

BABYDEEPSLEEP ApS er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af aftaler, der skyldes force majeure, som ligger udenfor BABYDEEPSLEEP ApS’ kontrol, og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen af en vare. Den dertil udskudte leveringstid anses i enhver henseende for rettidig.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse af din vare. Du benytter din fortrydelsesret ved at sende os en mail indenfor 14 dage, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at sende varen retur. Køber er ansvarlig for returfragten fra Norge til Danmark,

NB: Fragten kan desværre være dyr. Derfor vælger mange at sælge tyngdeposen i Norge.

Returneringsadresse: BABYDEEPSLEEP ApS, Tingstedet 90, 8220 Brabrand, Danmark.

Ved returnering og fortrydelse er du ansvarlig for at produktet er pakket forsvarligt, da du bærer ansvaret for produktet fra modtagelse til varen er leveret på returadressen. 

Når vi har modtaget pakken, og ikke har fået anden information, refunderes det aktuelle beløb til det betalingskort, der er anvendt til betalingen. BABYDEEPSLEEP ApS modtager ikke pakker sendt per efterkrav eller til pakkeshops.

Reklamation

Du har ret til at reklamere over en mangel på produktet op til 2 år efter køb. Tag venligst kontakt til os og vedhæft din faktura og et billede af fejlen, og vi lover en tilfredsstillende og hurtig behandling af din reklamation.
En forudsætning for en mangel er selvfølgelig, at den er berettiget og ikke er opstået ved fejlagtig brug, almindelig slitage eller lignende. Reklamationsretten gælder for fejl i materialer og/eller fabrikation.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, i overensstemmelse med Bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. GDPR ansvarlig er Vibeke von Monrath Bruun, og hun kan kontaktes via mail.

Læs hele vores persondatapolitik her.

Klager
Hvis du vil klage over dit køb ret da altid henvendelse til os. Hvis det uheldigvis ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt: http://www.forbrug.dk. 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. 
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse. En eventuel tvist mellem BABYDEEPSLEEP ApS og køber, som ikke kan løses i mindelighed, afgøres ved de almindelige danske domstole og ved anvendelse af dansk ret.

Ophavsret og IPR
Indholdet på dette websted er ophavsretligt beskyttet og tilhører BABYDEEPSLEEP ApS. Vores navn, logo og produkter er unikke, og vi har derfor beskyttet vores eneret og immaterielle rettigheder. Dette ulovliggør piratkopieringer af Tyngdeposen® i kommercielt øjemed.

Trademark: VR 2014 02456
Trademark: 014456982
Trademark: 015085491
Design (+10): 002978551

BABYDEEPSLEEP ApS forbeholder sig retten til at ændre nærværende handelsbetingelser i det omfang det er nødvendigt. Dette kan være for at tilpasse handelsbetingelserne iht. ændrede lovkrav eller lignende.