VÆKST=NY VIRKSOMHEDSFORM
01.01.2016

TYNGDEPOSEN® blev lanceret som produkt og ny produktkategori i Danmark i november 2014. På grund af international efterspørgsel bliver Tyngdeposen.dk nu omdannet til en virksomhed med det internationale navn BABYDEEPSLEEP® ApS. Det nye selskab ejes af opfinderen Vibeke von Monrath Bruun og hendes ægtefælle Steffen von Monrath Bruun.

 

NYE FORBEDREDE PRODUKTER
01.07.2016

Som følge af den stigende vækst og efterspørgsel, har vi igennem længere tid forberedt en professionalisering og internationalisering af såvel produkter som virksomhed. De længeventede og forbedrede tyngdeprodukter er nu tilgængelige.

Før havde vi soveposerne med tyngde til babyer og børn i alderen 0-4 år. De tre produkter havde alle form som en sovepose, men med forskellige længde og tyngde. Nu har vi tre meget forskellige produkter, der bedre matcher de behov børn har på forskellige udviklingsstadier. Alle produkterne er lavet af OEKO-TEX® certificerede materialer, og stoffet er fremstillet af 70% bambus fibre. Produkterne har fået tildelt ekstra sikkerhedsgodkendelser, nye designs og flere nye features; huller til barnevognsele, ventilationsområde på ryggen, stærk YKK® lynlås, etc.

 

Svøbeposen – en kombineret svøb og sovepose med tyngde.
Soveposen – den regulære sovepose med tyngde.
Sovedragten – soveposen med ben til de større børn.

 

UDLANDSEVENTYR
01.09.2016

BABYDEEPSLEEP® starter salg og eksport til Tyskland, Norge, England, Holland og Sverige via egne webshops under navnet BABYDEEPSLEEP®.

Hvis du er journalist og vil bringe vores historie, så finder du her en pressemedelelse:
http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/38784/pressrelease/101197
Hvis du er interesseret i en anden vinkel eller har uddybende spørgsmål, så KONTAKT os gerne.
Nb: Presse billeder i høj opløsning er til rådighed.