PERSONDATAPOLITIK

 

Indsamling af persondata
Babydeepsleep ApS´s indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataforordningen og dansk ret i øvrigt.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og bliver gemt i 5 år hos BABYDEEPSLEEP ApS fra udgangen af det regnskabsår, hvor varen blev købt. Derudover gemmes data omkring hvilke varer, du har købt. Dette sker i henhold til bogføringslovens §10. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Indsigelse og sletning af persondata
Du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du vil have dine data slettes, så tag kontakt til vores Data Protection Officer Vibeke von Monrath Bruun her, og vi vil slette dine date efter levering af produktet.

Videregivelse af data til 3. part
Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring. Oplysninger som videregives til trejdepart (forsendelse) videregives kun med henblik på levering af det fysiske produkt. Øvrige oplysninger anvendes til at holde dig opdateret om de nødvendige leveringsinformationer. Du vil derfor kun høre fra os i forbindelse med dit køb.

Ved kort køb samarbejder vi med en anerkendt og autoriseret betalingsformidler, der hjælper os med at kontrollere, at kortet er gyldigt til køb. Vores betalingsformidler behandler dine kortoplysninger i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard PCI DSS. Alle oplysninger krypteres, når de sendes. Dette indebærer, at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine personlige oplysninger ikke kan læses af udenforstående.

IP-adresse
For at hente en webside på Internettet skal din browser sende information om din internetforbindelses IP-adresse til den server, hvorfra websiden hentes. Således vil tyngdeposen.dk i forbindelse med din brug af vores webside modtage informationer om din IP-adresse.

Cookies
En cookie er en lille tekst fil, som gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Vi anvender cookies til at optimere på vores hjemmeside og til at lave respektfuld remarketing via Facebook og Google Adwords.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.
Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen er leveret af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så skriv til [email protected]

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 05/03/2018

Links
Dette websted kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Links tilbydes for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.