FÖR BARN MED SÖMNPROBLEM

Skandinavisk bästsäljare


Babydeepsleep® sovpåsen med tyngder lugnar ditt barns nervsystem och gör kroppen avslappnad. Hjälper +85% till en djupare sömn med färre uppvaknanden.

✓ Djupare sömn  ✓ Färre uppvaknanden ✓ Snabbare insomning

  • UPPVAKNINGAR: Från 5-10 gånger till 0-2 75% 75%
  • SOMNA: Från 1-2 timmar till 15-30 min. 72% 72%
  • TUPPLUR. Från 20-40 min till 1,5-2 timmar 85% 85%

*Resultaten är feedback från +400 familjer 2014-17.

BABYDEEPSLEEP®
Tyngdpåsar
0 – 6 år


BABYDEEPSLEEP®
LINDAPÅSEN

Linda + Sovpåse med tyngd
Från 3500g – 1år

1899,00 SEK

Inkl. 30 dagars testperiod

BABYDEEPSLEEP®
SOVPÅSEN

Sovpåse med tyngd
Från 6mdr (+8kg) – 2år

2159,00 SEK

Inkl. 30 dagars testperiod

BABYDEEPSLEEP®
SOVDRÄKTEN

Sovdräkt med tyngd
Från 17mdr – 4år

2289,00 SEK

Inkl. 30 dagars testperiod

BABYDEEPSLEEP®
SOVVÄSTEN

Sovväst med tyngd
2-4 år/4-6 år

2289,00 SEK

Inkl. 30 dagars testperiod

Ser ut som turtles!

”Det är numer hennes sovoutfit och det är inte vilken outfit som helst det är det bästa stycke tyg som hänt mig! PÅ RIKTIGT alltså. Jag får inte en krona för att skriva det här ska ni veta. Jag tipsar er för att jag vet hur det är att ha barn som sover oroligt. Som vaknar stup i ett. Jag har levt så i tre år och har vart desperat. TRÖTT och desperat.”

tyngdpåse

 

Vad andra mammor säger


 

Uppvakningar nästan varje timma
”För oss har sovpåsen varit räddningen och fungerat från dag ett – man tror inte att det är sant efter 15 månader med ”nattningar” på 1-2 timmar och orolig sömn resten av natten med regelbundna uppvakningar nästan varje timma, otröstlig gråt och inget som hjälper. Nattning tar nu ca 10-30 minuter och uppvakningarna är kanske tre små grymtningar per natt istället. Den som nattat kan lämna sängen, rummet och tom vara på nedervåningen och vi får tid till att fixa och dona i hemmet och tom sätta oss ned med en egen bok. Barnet sover äntligen!!!”
Karin Thelenius
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Korta pass på dagen
”Tyngdpåsen har förändrat vårt liv till det bättre. Vår flicka ( 9 mdr.) sover nu längre och djupare än någonsin tidigare. Hon har alltid haft problem med uppvak och sovit korta stunder i taget under dagen och natten. Tyngdpåsen får henne oftast att somna om själv.”
Mette Gubi Elbæk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Vaknade varje timme
”Funkade från dag 1! Vår dotter vaknade i stort sett varje timme från att hon var 3 månader till ungefär 9 månader när vi köpte tyngdpåsen. Nu vaknar hon bara enstaka gånger och det går snabbt att få henne att somna om.
Tack for en fantastisk uppfinning och bra service!”
Mathilde Winkel Madsen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Natta utan att behöva vagga, köra vagnen
”Innan vi satte i gång med tyngdpåsen sov aldrig Bertram mer än 20-30 min i taget. Jag var tvungen att vagga honom till sömn, men han vaknade så snart jag lade ner honom. Med tyngdpåsen sover han hela natten, sover sina pass på dagen och jag kan natta honom i säng eller vagn utan att behöva vagga, köra vagnen etc.”
Monique Nielsen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Nattning på 1,5-2 timmar 
”Har en son på snart 16 månader som tycker det är onödigt att sova på natten. Han tog ofta 1,5-2 timmar på sig innan han somnade och vaknade ofta. När vi hade försökt nästan allt (kranio sakral terapi, kiropraktik, rytmik, zonterapi, barnläkare, etc) hittade jag denna sovsäck på nätet och tänkte att det var värd ett försök. Från dag 3 somnade han på 20 min. Det har varit så sedan dess (med enstaka undantag) och vi har haft den i snart 5-6 månader. Kan absolut rekommendera den. Har en mycket varm pojke och därför har han enbart blöja på sig när han sover i tyngdpåsen. Täcken och filtar sparkade han oftast bort.”
Simone Judy Neist
⭐⭐⭐⭐⭐

 

*Recensioner är översatt från Babydeepsleep´s Facebook-sida.
4.7/5 stjärnor (+100 recensioner)

barn vill inte sova

VI HAR VARIT
DÄR DU ÄR NU

Vi är föräldrar till en liten flicka, som från födseln hade kolik och svåra sömnproblem. Efter de första svåra åren utan vilsam sömn såg den allra första tyngdpåsen dagens ljus. Våra produkter gör en stor skillnad och feedbacken från tacksamma föräldrar är överväldigande läs mer...

Om du har frågor är du välkommen att

KONTAKTA OSS

Vi hoppas att våra tyngdpåsar också kommer att hjälpa din familj till en lugnare sömn.

Vänliga hälsningar,
/Vibeke och Steffen